Workshop muurschildering op paneel

Art Altipo brengt u in een dagdeel de kunst van het werken met verfpigmenten op een geprepareerd paneel bij. Op deze wijze leert u in korte tijd hoe u zelf een kleinschalige muurschildering tot stand kunt brengen. Deze workshops vinden bijvoorbeeld plaats op een avond of een middag. Behalve leerzaam zijn deze workshops ook erg gezellig.

Een prima gelegenheid om met vrienden en / of vriendinnen een gezellige middag of avond te hebben. Of wat denkt u van een middag of avond schilderen als personeelsuitje?

Iedere cursist ontvangt na afloop een stappenplan.

N.B. Momenteel is er geen gelegenheid om een workshop te volgen

Workshop 3 D Bloemschilderij

In deze workshop maakt u uw eigen driedimensionale schilderij. Wij gaan aan de slag met stof, textiel verharder , acrylverf en vernis op een paneel of doek van bijvoorbeeld 40 x 60 cm. Er zijn verschillende patronen aanwezig, van bloemen (o.a. roos, viooltje, tulp, zonnebloem). Ook is er voldoende materiaal om inspiratie op te doen, om uw eigen unieke driedimensionale bloemenschilderij te maken.

Na afloop ontvangt u een stappenplan zodat u ook thuis zelf aan de slag kan.

 

N.B. Momenteel is er geen gelegenheid om een workshop te volgen

Kunstenaars in de klas

Art Altipo verzorgt ook cursussen of workshops door en met kinderen, een voorbeeld hiervan is een kunst project waaraan Art Altipo heeft mee gedaan op een basisschool in Amsterdam.